Julie Landrieu I Mindful & Connecting Photographer

Laten we jouw verhaal vertellen


vacht-filosofie

Je dieren zijn gelijkwaardige leden van het gezin. Ze hebben een stem, een mening, al deel je die niet altijd, haha. Maar respect en vertrouwen zijn erg belangrijk in jullie relatie. Moeten is een woord dat je zo veel mogelijk mijdt. Enkel wat nodig is.

Je focust op de positieve dingen in het leven, geniet van de kleine momenten. Je leven en je huis zijn een weerspiegeling daarvan. Je kijkt naar en hebt graag mooie spullen waar je gerust iets meer voor betaalt. Want je investeert in jezelf en je verdient kwaliteit.


Waar vind ik je?

Je vindt me in Heverlee, vlakbij prachtige bossen. De stad Leuven is ook een heel fotogenieke locatie om te ontdekken. Maar je kan me overal vinden haha.

Hoe boek ik je?

Door vrijblijvend contact op te nemen via onderstaand formulier. We leren elkaar kennen en toetsen elkaars verwachtingen af. Als we het goed vinden met elkaar, boeken we een datum.  

Wat zijn je prijzen?

Een fotosessie kan je inboeken vanaf 250 euro. Daar is mijn dienst en een prachtig afgewerkt fotoproduct van 60x40cm bij inbegrepen. Voor meer info kan je altijd vrijblijvend contact opnemen. 


Bied je nog andere diensten aan?

Voor dierenprofessionals bied ik specifieke professionele pakketten aan. Neem contact op voor meer info.

Using Format