Portfolio update 2022

Dankzij mijn business coach Katrijn lees je nu een portfolio update aankondiging. Een vroeg voornemen voor 2022 om me meer te laten horen en mijn plaats in te nemen. Doe je mee?


Nieuw aan dat portfolio, is dat het niet langer “in functie van” is. Net zoals je als persoon gewoon moet zijn wie je bent en je kleine stukjes van jezelf kan uitvergroten in functie van de context, was dit een skill die ik ook moest leren toepassen op mijn werk. 


Over gewoon jezelf zijn: als je niet weet wie je bent, kan je in functie van anderen leven, wat ik lang deed. Voordeel: je leert heel veel verschillende competenties en bent dus breed inzetbaar, zowel persoonlijk als professioneel. Nadeel: je verliest uit het oog wat je daadwerkelijk energie geeft en komt te weten dat die energietank beperkt is. 


Wat de uitkomst is, is dat ik opnieuw heb ontdekt welke paden ik kan blijven bewandelen en welke off pistes spannend, maar te vermoeiend zijn. Zodoende heb ik het portfolio gevuld met beelden waar ik van houd. Het gaat over gewoon jezelf kunnen zijn. Ook als bedrijf.


Alvast een heel fijn 2022 toegewenst! Ik kijk er heel erg naar uit.


JulieUsing Format