Be a lady they said

Of hoe het erg moeilijk is om jezelf graag te zien als je naar je gevoel constant op je tellen moet passen en nooit goed kan doen. En op een dag laat je dat los en voel je je erg bevrijd. En weer bejegend, want iemand die zichzelf graag ziet, die is lastig en too high maintenance. Ik juich, onder mijn opperhuid van frustratie, dat er nu heel wat beweegt. En het blijft bewegen.

Deze video pakte me. Ze is zo herkenbaar en ik heb er zelf erg lang mee geworsteld. En ik ontdek steeds meer ik niet alleen. Daarom dat ik me in mijn fotografie ook steeds meer richt op vrouwen sterk fotograferen, een project dat ik samen met Dorien Biesmans, Make Up Artist, aan het uitbouwen ben.


Girls. Girls. Girls. Magazine girlsgirlsgirlsmag.com

“Be a Lady They Said”

Words: Camille Rainville
Narrator: Cynthia Nixon
Director: Paul McLean paul-mclean.com
Music: Louis Souyave @ OPM.london 
Post: Mini Content mini-content.com
Producer: Claire Rothstein claire-rothstein.com


Using Format